Un docent de la UdL, premi a l'excel·lència acadèmica en control de gestió

Ha estat guardonat per l'Associació espanyola de 'controllers'

Descarregar Pdf
Entrega-premio-Madrid-2
Xavier Sabi rebent el premi. FOTO: GCCI
Xavier Sabi, professor de finances de la Universitat de Lleida (UdL), ha estat guardonat amb un dels Premis a l'excel·lència en control de gestió que atorga l'Associació espanyola de controllers a través del Global Chartered Controller Institute, l'ens de referència a l'Estat que acredita la professionalitat dels assessors financers amb la certificació Chartered Controller Analyst – CCA®. Sabi ha estat distingit en la categoria a l'excel·lència acadèmica en el control de gestió en la setena edició d'aquests guardons.
 
El jurat ha premiat Sabi "per la seua activitat formativa en control de gestió desenvolupada en benefici de la qualitat i les bones pràctiques professionals".  Aquest expert en en anàlisi financera, mercats financers, valoració d'empreses i anàlisi de dades, va ser el primer docent a l'Estat a coordinar un màster que llavors preparava la doble certificació com a auditor i CCA®, el Màster en comptabilitat, auditoria i control de gestió de la UdL.
 
El professor és membre del Logic and Optimization Group, unió d'investigadors que busquen donar valor a les empreses i organitzacions en processos d'optimització i machine learning i des de fa nou anys coordina el Curs superior en direcció de control de gestió que ofereix PIMEC.
 
Els altres premiats han estat per Alejandra Pino (directora de Control de Gestió i Planificació de Cepsa), en la categoria a la carrera consolidada i la promotora residencial Neinor Homes, en la categoria d'innovació.