Salutació del degà

Eduard Cristóbal FransiEduard Cristóbal Fransi
Degà de la FDET

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida, un dels centres de més tradició i de major nombre d’estudiants de la Universitat de Lleida, encarregat de l’organització dels estudis de Grau, Dobles Titulacions de Grau i Màster en els àmbits del dret, de l’economia, de l’empresa i del turisme.

Aquesta web us vol oferir un ampli ventall d’informació sobre el centre. Hi trobareu la descripció dels seus estudis, dels programes de pràctiques en empreses i d’intercanvis internacionals, a més de la informació acadèmica més important, les activitats de l'estudiantat i de les seves associacions, o la recerca que es realitza en els nostres departaments. També, en aquesta pàgina, podreu trobar notíces dels congressos,  jornades i altres activitats organitzades pel centre.

Us convidem a recorrer les pàgines d'aquest lloc web i confiem que us facilitin la descoberta de les nostres aules i departaments i compartir, finalment, el nostre genuí esperit universitari.