Consell de l'estudiantat de la FDET

Benvolguts companys i companyes,

Us donem la benvinguda a la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la Universitat de Lleida. Així mateix, us presentem una eina que us pot ser molt útil en el vostre dia a dia universitari: el Consell de l'Estudiantat de la FDET. A més de fer caliu universitari, també estem a la vostra disposició per tot allò que necessiteu i, en particular, per assessorar-vos en els temes universitaris de la nostra competència.

Tal com estableix la normativa universitària, tenim representació en els òrgans de govern de la Universitat, com seria el Claustre, Consell de Govern, i altres comissions, i de la mateixa Facultat, com seria en la Junta de Facultat, els Consells de Departament i totes les Comissions d'Estudis de Grau i de Màster on es decideixen els assumptes que ens afecten a tots plegats.

Estarem encantats de rebre-us i ser de la vostra confiança i ajuda. Si teniu qualsevol dubte relacionat amb els vostres estudis o suggeriment, o voleu formar part del Consell de l’Estudiantat de la FDET, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres! 

Us hi esperem!

CEFDET

Presentació CEFDET

Web del Consell de l'Estudiantat de FDET