XXVIII Jornades Universitat Empresa de la UdL

Descargar pdf
Universiat_empresa-3-de-5
XXVIII Jornades Universitat Empresa de la UdL

Aquest 30 de novembre l’Auditori Edifici de Cultures Transfrontereres ha acollit les XXVIII Jornades Universitat-Empresa de la UdL. En la present edició el títol de les Jornades ha estat Millorant el finançament en empreses familiars i Cooperatives. L’acte inaugural ha anat a càrrec de Enric Mir Pifarré, President Patronat Promoció Econòmica, Gonzalo Cano, President Associació Empresa Familiar de Lleida, José Puyalto, Degana Facultat de Dret, Economia I Turisme, i José L. Gallizo, Director Catedra d’Empresa Família.

La primera conferència del dia l’ha impartit Jordi Giné, CEO Ilerna Online que ha reflexionat sobre nous models d’empreses familiars a partir de presentar el cas de l’Escola Ilerna. Després d’una breu pausa, s’ha reprès la Jornada amb la primera taula rodona. El tema escollit de reflexió ha estat el  Diàlegs sobre Empresa Familiar, Cooperativisme i el sector de la Distribució. En aquesta taula hi ha pres part: Óscar Hernández Prado, Director de Relacions amb la societat i el  Medi Ambient de Leche Pascual i President d’Asozumos, Doménec Vila, Cap de la Unitat de Desenvolupament Rural de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, FCAC, Ignacio García Magarzo, Director General de ASEDAS (Asociación Española de Autoservicios y Supermercados), i com a moderadora Yolanda Montegut, vicedegana de la Facultat de Dret, Economia i Turisme.

La sessió de tarda s’ha iniciat amb la taula rodona El finançament de les Empreses Familiars a debat. En aquesta taula hi ha dit la seva: Emilio Castan, Director Empresas CaixaBank, Xavier Zubiaur Martínez, Director Financer de SUPSA SUPERMERCATS PUJOL, S.L.,  Joan Esquerda Baiget, Director Financer de RODI MOTOR SERVICES i NEX Tyres, Albert Catalan, Director Financer de UNIPREUS, i tots ells moderats per José L. Gallizo. Director de la Càtedra d’Empresa Familiar.

La Jornada s’ha tancat amb la darrera taula redona on s’ha tractat el tema de la Responsabilitat Social Corporativa, Crowdfunding i Empresa FamiliarLa Fundació Vicente Ferrer i les Empreses Familiars. En aquesta taula hi han participat, David Camps i Russinés, Director de Fundraising i Marketing de la Fundació Vicente Ferrer, Maria José Gassó, Directora de GAES Solidaria. El professor associat de la UdL Manel Plana ha estat l’encarregat d’exercir com a moderador.