Premis als millors TFG

Descargar pdf

La Sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme va acollir aquest 18 de desembre va acollir l’entrega de premis al millor TFG de la FDET en memòria de Josep M. Guarro sobre Dret Processal o la procura, premi Salavador Pániker al reconeixement del millor TFG de la UdL sobre temes relacionats amb la mort i la llibertat de l’ésser humà per escollir racionalment el seu destí personal, i, finalment, el premi al millor assaig de les Jornades Jurídiques dins els actes de celebració dels 50 anys de Dret a Lleida.

El premi al millor TFG de la FDET en memòria de Josep M Guarro va ser Marina Latorre i el seu treball Atribución del Título de Hereder: Nomen Versus Asignatio. Aquest treball ha estat tutoritzat per la professora Dra. Paloma de Barrón.

El premi Salvador Pániker al reconeixement del millor TFG de la UdL sobre temes relacionats amb la mort i la llibertat de l’èsser humà per escollir racionalment el seu destí personal va ser per Anna Cazorla. Cazorla es va endur el guardó amb el seu treball Pautes de la despenalització i regulació de l’eutanàsia. Un estudi tutoritzat per la professora Dra Carolina Villacampa.

El premi al millor assaig de les Jornades Jurídiques dins els actes de celebració dels 50 anys de Dret a Lleida va ser per Nerea Arenas. Arenas va guanyar el premi amb el treball ¿Debería ser posible imponer a unos padres la vacunación infantil de su hijo/a en España?