L'FDE a les Jornades de l’Associació Espanyola d’Alumnes de Ciències Econòmiques i Empresarials

Descargar pdf

Especialistes sobre el món empresarial, l’emprenedoria i el lideratge van impartir el seu coneixement i experiència a un bon nombre d’alumnes que van omplir la sala d’actes del Rectorat. La Jornada va començar amb la ponència del consultor de màrqueting i professor associat de la UdL Xavier Roca. Roca va parlar sobre la importància del lideratge a l’hora de posar en marxa un projecte empresarial. Tot seguit, Josep Maria Barrufet va impartir una conferència sobre emprenedoria. Barrufet membre del CEEI Lleida va explicar el funcionament d’un viver d’empreses per a emprenedors com el CEEI Lleida.

Posteriorment es va procedir a la inauguració oficial de les Jornades. Un acte que va comptar amb la presencia del rector de la UdL, Roberto Fernández, de la degana de l'FDE, Maria José Puyalto, de la cap d’estudis d'ADE i Turisme de l'FDE, Iolanda Montegut, de Tatiana Dyachuk, presidenta AEALCEE, i Dídac Montero, organitzador de les Jornades. Tots ells van valorar molt positivament la celebració d’aquest tipus d’actes a la UdL i van destacar la importància que els alumnes participants aprenguin i adquireixen actituds com el lideratge o l’emprenedoria de cara a la seva formació.

Després de la intensa sessió matinal, a la tarda la Jornada es va reprendre amb una nova intervenció de Xavier Roca. En aquesta ocasió per parlar sobre Personal Branding (Marca Personal) i la transcendència que en l’actualitat té en el món empresarial el fet de potenciar la marca personal de cadascú. Posteriorment el doctor Ramón Saladrigues va fer una exposició sobre la Càtedra Santander Emprenedoria UdL. Després va arribar el torn del doctor José Luís Gallizo que va explicar el funcionament de la Càtedra Empresa Familiar. La Jornada es va tancar amb la presentació per part de la directora de GlobaLleida, Conxita Villar, sobre els avantatges que l’ens econòmic pot oferir als empresaris i emprenedors lleidatans.