Sessió sobre vulneració dels drets dels infants

Descarregar Pdf

Veure més fotos i descarregar-les: AQUÍ

Aquest 2 de febrer la Sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme ha acollit una jornada formativa per a professionals titulada Vulneració dels drets dels infants en les ruptures conflictives de parella.  L’acte ha estat organitzat per l’Associació Catalana per la Infància Maltractada en col·laboració amb la FDET.

La sessió s’ha iniciat amb la ponència de la Dra Carme Tello on ha presentat les conclusions del grup de Treball interdisciplinari coordinat per l’ACIM sobre la vulneració dels drets dels infants en les ruptures conflictives de parella.

Un cop finalitzada la conferència de la Dra Tello, s’ha celebrat una taula rodona sobre la qüestió central de la jornada que ha reunit experts de diferents àmbits. La taula ha estat composada per la Dra Carme Piñol que ha tractat des de la vessant del Dret la vulneració dels drets dels infants, la Dra Teresa Vallmanya que ho ha fet des de l’àmbit de la salut, la Sra Mireia Quinquillà que ho ha fet des de l’àmbit dels serveis socials, i el Sr Josep Serentill que ho ha fet des de la vessant de l’Ensenyament. La taula rodona ha estat moderada per la Dra Dora Padial.