Nou degà a la Facultat de Dret, Economia i Turisme

El Consell de govern ratifica el nomenament d'Eduard Cristóbal

Descarregar Pdf
Eduard Cristobal
Eduard Cristóbal.
El Consell de govern de la Universitat de Lleida (UdL) ha ratificat Eduard Cristóbal com a degà de la Facultat de Dret, Economia i Turisme (FDET), després que fos nomenat pel rector en no presentar-se candidats a les eleccions del centres.
 
 
Pel que fa al nou deganat, Eduard Cristóbal és economista i professor a la UdL des del 1995. Responsable del grup de recerca sobre turisme, economia social i del coneixement (TURESCO), ha estat fins ara director del departament d'Administració d'empreses. Anteriorment també havia exercit de vicedegà i coordinador de titulació.
 
Entre les prioritats del seu mandat estan reforçar el suport administratiu de la facultat, fomentar la vinculació del centre amb empresariat i professionals, promocionar la innovació docent, la docència en anglès i la mobilitat internacional, a més de fer de la FDET "un centre pioner en el desenvolupament de polítiques inclusives i solidàries". L'acompanyen en l'equip:  Jordi Moreno, Yolanda Montegut, Paloma de Barrón, Eva Martín, M. José Puyalto i Manel Plana.

 

Text: Oficina premsa UdL