Jornades sobre Pobresa Energètica a la FDET

Descarregar Pdf

Veure més fotos i descarregar-les: AQUÍ

El dia 22, el torn va ser per la intervenció de Sergio Tirado, investigador de RMIT Europe i director acadèmic de l’Associació de Ciències Ambientals d’Espanya. Tirado va pronunciar una conferència amb el títol Pobreza, vulnerabilidad y desigiualdad energética. Nuevos enfoques de análisis. Després de la ponència es va celebrar una taula rodona per valorar la situació actual del problema on hi van participar Martí Batllori advocat i secretari general de Càritas de Girona, Joan Vila enginyer, director general de LC Paper SA ipresident de la Comissió d’Energia de la Pimec, i Núria Salas directora de l’àrea d’Inclusió i Pobresa de la Fundación Acción, Bienestar y Desarrollo entitat membre de la Taula del Tercer Sector a Catalunya.

La darrera sessió de les Jornades es va obrir amb la ponència de Francesc Vendrell, director de Relacions amb Entitats i Empreses de la Sindicatura de Greuges de Catalunya. La seva conferència es va titular Estat de la Pobresa Energètica a Catalunya. Després de la intervenció de Vendrell va ser el torn de la darrera taula rodona dedicada a analitzar el paper de les institucions i la ciutadania davant la pobresa energètica.

Hi van prendre part: Joan Canut Cap de Secció d’atenció primària de l’Ajuntament de Lleida, Xavier Delgado Coordinador de programes d’inclusió social de la Generalitat de Catalunya, Carme Borrell gerent de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, i Jaume Añé mestre i membre de la Taula de Pobresa Energètica de Lleida