Jornada d’Orientació Professional

Descarregar Pdf
Jornd_Orientacio_Prof (10 de 39)
Presentació de la jornada

Aquest 5,6 i 7 de març la Facultat de Dret, Economia i Turisme acull una nova edició de la Jornada d’Orientació Professional. Una jornada adreçada a estudiants de la FDET i concretament als que estan finalitzant els seus estudis perquè coneguin de la veu de docents i professionals dels diferents àmbits les sortides laborals dels Graus de la FDET.  La presentació de la jornada ha anat a càrrec de la vicerectora d’estudiants de la UdL Neus Vila i les vicedeganes Neus Cortada i Núria Camps.

Cada titulació ha tingut un programa específic adaptat als seus continguts. D’aquesta manera professors i professionals dels món del Dret, ADE i Turisme han exposat els seus coneixements i experiències als estudiants. La tècnica d’inserció laboral del servei d’informació i atenció universitària Teresa Parache ha explicat als estudiants dels diferents Graus les eines que disposen per orientar el seu futur professional.

Una de les novetats de la present edició és la conferència d’ètica professional que aquest 7 de març impartirà el catedràtic de filosofia moral i política de la Universitat de València Jesús Conill. Un altre element nou d’aquestes jornades es produirà el pròxim 15 de març. Concretament es celebrarà a la Sala de Juntes de la FDET un “Elevator Pitch”, una presentació corporativa on hi participaran entitats com: Stratesys, Grup de Derveis Triangle, Semic/Resols, La Caixa, IFR i GFT. Les places són limitades per aquest esdeveniment i la inscripció es pot fer mitjançant la web www.fdet.udl.cat fins al pròxim 14 de març.