Jornada d’Orientació Laboral a la FDET de Grau en Turisme

Descarregar Pdf

Veure més fotos i descarregar-les: AQUÍ 

Aquest 17 de novembre la Sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme ha acollit una Jornada d’Orientació Laboral. Amb el títol: Informa’t per al futur diferents experts de diverses àrees han explicat als alumnes assistents la seva visió de la seva tasca professional. Durant la sessió de tarda aquesta jornada va estar destinada als alumnes del Grau en Turisme.

Al igual que durant la sessió matinal destinada als alumnes de Grau en ADE, la Jornada ha estat estructurada a partir de respondre una sèrie de qüestions. El primer interrogant que s’ha posat damunt de la taula ha estat Vols tenir més eines per orientar el teu futur professional? L’encarregada de respondre a aquesta pregunta i presentar als alumnes les diferents eines que la UdL ofereix als seus estudiants  per orientar el seu futur professional ha estat Teresa Parache, tècnica d’inserció laboral. Servei d’Informació i Atenció Universitària. 

La segona pregunta ha respondre de la Jornada ha estat Vols continuar formant-te? La  responsable de respondre aquest interrogant ha estat  Estela Mariné, coordinadora del Màster Universitari en Màrqueting en Social Media, que ha presentat els màsters i programa de doctorat de la FDET. 

Després de conèixer les diferents propostes formatives, els alumnes assistents han pogut conèixer de primera mà l’entorn professional més pròxim. L’encarregat de presentar-lo ha estat Xavier Solé, Secretari Tècnic d’Alumni UdL. 

El punt i final a la Jornada l’han posat les experiències professionals. Aquestes experiències les han explicat des diferents àmbits. La taula rodona ha estat composada per  Laura Segú, consultora de Vine al Pallars, Viu el Jussà, Jorge Barrios, community manager & marketing coordinator de Axel Hotels, Álvaro Rubio, yield manager d’Hotelbeds Group, i Cristina Balagué, Hotel Contract Executive de Travco.