Jornada d’Orientació Laboral a la FDET de Grau en ADE

Descarregar Pdf

Veure més fotos i descarregar-es: AQUÍ

Aquest 17 de novembre la Sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme ha acollit una Jornada d’Orientació Laboral. Amb el títol: Informa’t per al futur diferents experts de diverses àrees han explicat als alumnes assistents la seva visió de la seva tasca professional. La Jornada s’ha iniciat amb una presentació a càrrec de la vicedegana de relacions institucionals i ocupabilitat de la FDET Núria Camps.

La Jornada ha estat estructurada a partir de respondre una sèrie de qüestions. El primer interrogant que s’ha posat damunt de la taula ha estat Vols tenir més eines per orientar el teu futur professional? L’encarregada de respondre a aquesta pregunta i presentar als alumnes les diferents eines que la UdL ofereix als seus estudiants  per orientar el seu futur professional ha estat Teresa Parache, tècnica d’inserció laboral. Servei d’Informació i Atenció Universitària.

La segona pregunta ha respondre de la Jornada ha estat Vols continuar formant-te? Els responsables de respondre aquest interrogant han estat  Xavier Sabi, Coordinador del Màster Universitari en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió. Jordi Moreno, Coordinador del Màster Universitari en Gestió Administrativa. Estela Mariné, Coordinadora del Màster Universitari en Màrqueting en Social Media. I per últim,  José Luís Gallizo, Coordinador del programa de doctorat en Dret i Administració d'Empreses. Tots ells han presentat els Màsters de la FDET i el programa de Doctorat.

Després de conèixer les diferents propostes formatives, els alumnes assistents han pogut conèixer de primera mà l’entorn professional més pròxim. Els encarregats de relatar aquest entorn han estatJoan Turmo, President del Col·legi d'Economistes a Lleida. Lluis Qui, Secretari del Col·legi de Gestors Administratius a Lleida, i  Josep M. Moragues, President Alumni UdL.

El punt i final a la Jornada l’han posat les experiències professionals. Aquestes experiències les han explicat des de diferents àmbits. Comerç internacional: Jordi Almuzara, Director de vendes Internacional, Masia Artesana. Direcció financera: Manel Sales, Director General d’Arilfrut.  Assessoria fiscal i auditoria: Àlex Moragues, Despatx Moragues.  Recursos Humans: Marta López, responsable de RRHH, GFT a Lleida. Administracions Públiques: Elena Bergés, Secretària Interventora Ajuntament de Bell-lloc.