III Jornada sobre cooperativisme

Descarregar Pdf

Aquest 24 d’octubre la sala de Juntes de la Facultat de Dret, Economia i Turisme ha acollit la III Jornada Sobre Cooperativisme. El títol de la present edició ha estat Reptes Jurídics i Econòmics i ha comptat amb la participació de grans especialistes sobre la disciplina. La inauguració ha anat a càrrec del degà de l’FDET Eduard Cristóbal i la vicedegana de qualitat Maria José Puyalto.

La primera conferència l’ha impartit la Dra Isabel Gemma Fajardo García de la Universitat de València. La professora Fajardo a fet una reflexió sobre la legislació cooperativa. La següent intervenció ha estat la de la Dra Carmen Marcuello Servós de la Universitat de Saragossa. Marcuello ha posat sobre la taula el tema del Cooperatives, Internacionalització i Globalització.

 

La sessió de tarda s’ha iniciat amb la ponència de la Dra Elena Meliá Martí i el Dr Juan Francisco Julià Igual. Els docents de la Universitat Politècnica de València han parlat sobre els reptes de les cooperatives alimentàries en la 4ª Revolució Industrial. La Jornada ha finalitzat amb l’entrega del premi al millor TFG sobre cooperativisme atorgat per la Fundació Roca Galès a l'alumna Alice Ghencea, pel seu treball "anàlisi dels efectes de la crisi del 2008 en les cooperatives agràries catalanes".