Final de la Lliga Debat de la UdL

Descarregar Pdf

La Sala de Juntes de la FDET ha acollit aquest 7 de març la final de la Lliga de Debat de la UdL. La Lliga de Debat de la UdL consisteix en un enfrontament dialèctic entre equips formats per estudiants sobre un tema polèmic de plena actualitat, en el que l’equip guanyador serà l’encarregat de representar a la UdL en les competicions catalanes i estatals.

El debat d’aquesta edició gira al voltant de la qüestió: “S’hauria de legalitzar la gestació subrogada?

Un jurat integrat per docents universitaris ha determinat quin equip ha estat el guanyador. Per decidir el vencedor, el jurat s’ha fixat en quin equip ha presentat les millors argumentacions per defensar cadascuna de les postures enfrontades.

Els finalistes de la present edició han estat els equips integrats per:

Equip 1:   Oriol Casanovas Balañà, Adrià Tersa Crisén, Ikram Bouhouche Boumali y Laura Rey Maña. Aquest equip ha defensat la posició a favor.

Equip 2: Núria Sorolla Tamarit, Daniel Alfredo Balladares Altamirano, Hicham Haji Arrami y Edgar Alexander Alayón Castro. Aquest equip ha defensat la posición en contra.

El guanyador de la present edició ha estat l’Equip 1.  Els seus membres seran els encarregats de representar a la UdL a La Lliga de Debat Universitària 2019 de la Xarxa Vives (Associació d'universitats de territoris de parla catalana), la qual tindrà lloc a la Universitat Abat Oliba CEU del 8 al 11 d’abril de 2019.

Els objectius que es pretén aconseguir amb aquesta activitat és que els i les alumnes coneguin les tècniques bàsiques per articular i presentar un discurs oral, en concret, en el marc d'un entorn de debat. És una oportunitat per tal que els estudiants agafin confiança a l’hora de parlar en públic i sobretot, que aprenguin a treballar i formar part d’un equip.