El Brexit a debat en la FDET

Descarregar Pdf

Veure més fotos i descarregar-es: AQUÍ

La Facultat de Dret, Economia i Turisme de la UdL acull del 14 al 17 de febrer una sèrie de ponències, seminaris i classes del professor de la Universitat d’Oxford Paul Craig. Aquest docent britànic és un reconegut especialista a nivell internacional pel que fa al Dret Constitucional, Dret Administratiu i Dret vinculat a la Unió Europea.

La visita del professor Craig s’emmarca dins el projecte IMPULS (Programa d'accions per a l'impuls del prestigi acadèmic i social dels estudis oficials de la UdL) pretén fomentar que els diferents centres de la Universitat de Lleida posin en marxa accions adreçades a enfortir el prestigi del seus estudis oficials de Grau i de Màster dins del món universitari nacional i internacional, i en el sí de la societat del nostre entorn.

En el marc del projecte IMPULS,  aquest 16 de febrer a  la Sala de Juntes de la FDET s’ha celebrat un seminari sobre el paper del Regne Unit dins la Unió Europea i quina influencia tindrà el Brexit en aquesta relació. En aquest sentit s’ha analitzat les conseqüències administratives, econòmiques, social i polítiques de l’aplicació del Brexit al Regne Unit i com això afectarà dins el marc de la Unió Europea