VIII Jornades de Turisme de la UdL

Aquest 27 de febrer l’Auditori del Campus de Cappont ha acollit la VIII edició de les Jornades de Turisme de la Universitat de Lleida, amb el títol Noves Tecnologies Aplicades al Turisme. L’acte inaugural de les Jornades ha anat a càrrec del degà de la Facultat de Dret, Economia i Turisme Dr. Eduard Cristòbal, i de les directores de les Jornades Dra. Eva Martín i Dra. Natalia Daries.

La primera ponència del dia l’ha impartit el Dr. Ángel Herrero Crespo, catedràtic de Comercialització i Investigació de Mercats de la Universitat de Cantàbria i president de AEMARK (Associació Espanyola de Màrqueting Acadèmic i Professional). La seva intervenció ha portat per títol Las redes sociales en el sector del turismo: Mitos, realidades y algunas evidencias empíricas. Tot seguit ha estat el torn del Sr. Edgar Martín-Blas Méndez, CEO de l’empresa Virtual Voyagers Realidad virtual y mixta aplicada a la promoción y visita turística. Bienvenidos al MagicVerse. Martín-Blas ha parlat sobre la realitat virtual i mixta aplicada a la promoció visita turística. La sessió matinal s’ha tancat amb la conferencia de la Sra. Maribel Esparcia, Founding Partner at European Sustainable Hospitality Club (ESHC) & Brand Ambassador at Women in Hospitality and Travel-Tech, i la seva intervenció l'ha titul·lat La co-creación del servicio en tiempo real.

A la tarda, el Sr. Fabián González, soci director de The Digital Band, ha posat sobre la taula el tema de Hot Travel Trends, a Marketing View. La darrera intervenció de la Jornada ha estat la de la Dra. Carla Ruiz, professora Titular en Marketing a la Universitat de València i directora del Grup d’Investigació en Marketing Electrònic de la UV, que ha reflexionat sobre les noves tendències del consumidor turístic en l’era dels mitjans socials i el big data.